Sveriges mest lokala kaffeleverantör.

Det finns massor av olika kaffemaskiner där alla har sin egna fördel. Vi har valt ut att enbart erbjuda er de bästa maskinerna, varav nedanstående är ett axplock. Kontakta oss så kan vi gå igenom vilka behov ni har och presentera den bästa lösningen för just er.

HLF 2700

HLF 2700 kombinerar design med avancerade funktioner. Den har en kvarn för kaffe, en rymlig brygg som kan producera riktigt stora koppar, och upp till fyra behållare för granulerade produkter. Färre behållare i modellen för färskmjölk. Den senare har såklart det nya och helautomatiska rengöringssystemet för mjölk.

HLF 3700 kaffemaskin

HLF 3700

HLF 3700 är den uppdaterade anfadern till hela 700-serien och är storebror till 2700, och den erbjuder dubbla kvarnar för både kaffebönor och espressobönor. Självklart kan den fås med det kompletta mjölksystemet, inkl. helautomatisk mjölkrengöring, men även utan detta och då med upp till tre behållare för granulat och pulver.

HLF 5700 kaffemaskin

HLF 5700

HLF 5700 är maskinen när större volymer behöver kunna serveras. Den mal kaffebönor och producerar koncentrerat kaffe till en buffert, som finns som tillval. Detta ger en kapacitet per timme på ca 350-400 koppar kaffe. Självklart så finns den även för färskmjölk, och innehåller då även det helautomatiska systemet för mjölkrengöring.

Rhea BL eC kaffemaskin

Rhea BL eC

Snygg och kompakt, men trots sin storlek en fullständigt kapabel maskin för hela kaffebönor och med en rymlig variabel bryggenhet för att kunna servera stora koppar med nybryggt kaffe. Självklart så har den två ytterligare behållare för t.ex. granulerad skummjölk och choklad. Lättskött och smidig.

Optifresh<br />

OptiFresh (Bean)

OptiFresh är en av våra trotjänare, men den har utvecklats över tid. Finns idag för bryggmalet kaffe eller hela bönor och med eller utan behållare för t.ex. mjölk, choklad och andra produkter. Finns med knappsats eller touchscreen och även i några olika färger.

Optivend

OptiVend (Touch)

OptiVend är maskinen för de som kan behöva större mängder kaffe på kort tid och samtidigt kunna servera enstaka koppar. Detta är ett utmärkt sätt att motverka svinn. Kaffe i de mängder man vill ha och när man vill ha det. Det finns modeller i olika storlekar, färger och med el. utan touchscreen.

Kaffemaskin rhTT1

rhTT1

Denna skönhet har egentligen namnet rhTT1.v+. Detta för att lyfta fram att den har en rymlig, variabel och trycksatt bryggenhet samt att den även har variabel temperatur. Allt för att hela tiden servera de allra bästa produkterna. Den finns i rostfritt och i svart, samt med 7 eller 10-tums skärm. Färskmjölksfunktion som tillval.

Svart kaffemaskin OptiBean X 22

OptiBean X 22

Med dubbla kvarnar och en mycket stor och rymlig variabel brygg så kan OptiBean X 22 tillgodose de allra flesta behov. Enorma programmeringsmöjligheter och möjligheter för individuella val gör att denna pärla kan tillgodose alla behov. Finns med förstorade bönbehållare och förhöjd för att kunna producera direkt i kanna.

Kaffebryggare

Kaffebryggare

I vårt sortiment ingår allt från små bryggare med manuell eller automatisk vattenpåfyllning och urnbryggare av olika storlekar från Animo likaväl som de högkvalitativa och väldesignade bryggarna från 3Temp.